top of page

Retour beleid

  • Na annulering van een product heb je 7 dagen om het product retour te sturen naar Lifestyle by Jes. Adres: Duizendbladstraat 19 4461MN Goes. Voeg het herroepingsformulier ingevuld mee met de retourzending. Geleverde producten moeten altijd in de originele verzendverpakking worden geretourneerd. De kosten verbonden aan retournering zijn voor jouw rekening. Bewaar het verzendbewijs goed.

  • Een product kan niet worden geannuleerd wanneer de verzegeling van een product is verbroken,  gepersonaliseerde producten is besteld of wanneer de producten om hygiënische redenen niet geschikt zijn om te worden teruggezonden. Het product mag je niet hebben gebruikt en moet onbeschadigd zijn.

  • Wanneer jij een product conform de herroepingsvoorwaarden van Lifestyle by Jes. annuleert en deze door Lifestyle by Jes. in goede orde is ontvangen, zal Lifestyle by Jes. de betaling van het geretourneerde product binnen 14 dagen na ontvangst vergoeden, via dezelfde betaalmethode zoals je had afgerekend, tenzij anders afgesproken.

De hierboven gemelde punten zijn onderdeel van de Algemene Voorwaarden. Wanneer er op deze retourpagina afgeweken wordt van de Algemene Voorwaarden zal het bepaalde in de Algemene Voorwaarden voorrang hebben.

bottom of page