top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT IS HET ONLINEPROGRAMMA ‘GEBALANCEERD DOOR HET LEVEN’?

Het is een online coaching programma waarin jij je zelf kan ontwikkelen op persoonlijke groei. We behandelen onder andere thema’s zoals zelfliefde, effectiviteit, relaties, zelfvertrouwen, balans, geluk, levensmissie, gezondheid.

HOE WERKT HET ONLINEPROGRAMMA?

Na je aankoop krijg je binnen 24 uur een link met toegangscode tot een unieke online omgeving waar je het 12-weekse online programma kan volgen & kan je van start! Hierop kan je alle modules volgen & het werkboek downloaden.

WAAR BESTAAT HET PROGRAMMA UIT?

Je ontvangt een welkom verrassing pakket

12 modules en iedere module omvangt een centraal thema

14 onlinevideo’s (intro, per module 1 video & afsluiter)

Per module deel ik theorie, kennis & eigen ervaringen

Alle modules bevat oefeningen/ opdrachten

Het onlineprogramma bevat veel tips en bonussen

Je ontvangt een werkboek

Levenslang toegang tot een besloten facebook groep/ community met mede groeiers. Tijdens het programma, dat je geheel zelf en op jouw eigen tempo zal doen, kun je ervaringen delen en vragen stellen in de afgesloten community op Facebook. Hier ben ik als coach ook aanwezig om vragen te beantwoorden en tips te geven, vooral het delen van ervaringen met elkaar is een krachtige tool voor groei.

… korting op toekomstige evenementen/ cursussen/ producten met een persoonlijke code

… toegang tot het onlineprogramma

HOE LANG HEB JE TOEGANG TOT HET ONLINEPROGRAMMA?

Je hebt een jaar lang 24/7 toegang tot jouw dashboard en kan het online programma op eigen tempo volgen.

IS HET ONLINE PROGRAMMA IETS VOOR MIJ?

Dit programma is voor iedereen die meer wilt genieten van het leven, liefdevoller met zichzelf wilt omgaan, meer uit zichzelf en het leven wilt halen en die bewust meer voor zichzelf wilt creëren. Voel je de behoefte om een mooier leven te leven, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen en/of je dromen waar te maken? Maar loop je vast in twijfels of angst en mis je de juiste handvaten en tools (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten? Het programma is voor jou geschikt. Ook wanneer je voor je gevoel de connectie met je authentieke ik, hart (intuïtie) of gevoel bent kwijtgeraakt en je dit graag wilt herstellen/versterken dan is dit programma perfect.


Ben je op zoek naar handvaten om weer grip te krijgen op jouw leven?

Hoe jij opnieuw balans creëert in jouw leven?

Voel je ergens diep van binnen dat je je leven zou willen vormgeven op jouw manier?

Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen & groeien?

Wil je naar binnen keren en meer luisteren naar je echte ik?

Wil je nieuwe vaardigheden aanleren?

Wil je de touwtjes in handen nemen en die eigen regie terug overnemen?

Ben je op zoek naar balans?

Het houdt je steeds meer bezig. Alle ballen die je dagelijks in de lucht moet houden vermoeien je steeds meer. Is dit het nou? Waar ben jij in dit verhaal? Je wilt dolgraag beginnen met het volgen van je verlangens, maar je weet niet meer wat deze zijn. Of misschien weet je het wel, maar zorgen je gedachten er bij voorbaat al voor dat je niet start. Je voelt je vast in de situatie. Je weet dat er iets moet veranderen maar ziet niet in hoe.
Heb je het gevoel dat je je geluk ergens moet zoeken/ vinden, zoals op reis in Bali?
Heb je vaak het gevoel dat je slaapwandelt door het leven?
Veel in gedachten bent en je leven laat leiden door deze gedachten?
Probeer je voor je gevoel alle ballen met moeite hoog te houden?
Heb je het gevoel dat je geen grip hebt op je leven?
Misschien belemmert angst of onzekerheid je om te doen waar jij het meeste naar verlangt?
Pieker je veel, druk in je hoofd, ervaart veel stress & komt moeilijk tot rust?
Heb je vaak het gevoel of misschien wel het idee dat het nooit goed genoeg is wat je doet?
Wil je graag genieten in het nu, maar lijkt je dat lastig?
Cijfer je jezelf weg?
Je voelt waar je heen wilt, maar iets blokkeert je om daadwerkelijk stappen te zetten
Wil je voelen dat het leven stroomt in plaats van tegenwerkt?
Je weet dat er iets moet veranderen, maar weet niet hoe.
Je hebt een knagend gevoel of een gevoel dat er iets niet klopt. Wat eigenlijk wel gek is omdat je alles hebt om gelukkig mee te zijn. Maar stiekem ben je dit niet.
Je houdt je veel bezig met anderen waardoor je zelf niet meer weet wat je echt wilt
Je probeert iedereen tevreden te houden, maar hebt steeds meer het gevoel dat je leegloopt op energie.

WAT VOOR RESULTAAT LEVERT HET ONLINE PROGRAMMA MIJ OP?

Hoe zou het zijn als je het leven kunt leiden zoals je dat diep in je hart wilt. Zodat je volledig in vrijheid leeft zonder je druk te maken wat anderen van je vinden. Dat je je echte ik ontdekt en voortaan hiernaar handelt. Dat je de regie weer ervaart, minder stress, rust. Waar zal het je toe leiden als je weer ruimte gaat geven aan je innerlijke kompas, je intuïtie, je echte ‘ik’. Het ontdekken of begrijpen van je behoeftes en hiernaar luistert. Ik ben nog niet klaar. Je gaat leren om te weten waar je blokkades zitten, hoe je daar overheen kan komen. & wat dacht je van het idee dat je je niet meer hoeft laten te leiden door je gedachtes. Je grenzen durft aan te geven. & dat het besef komt dat jij je geluk kan kiezen. Zelfbewuster door het leven. Leven in plaats van te overleven. Leven in plaats van geleefd worden. Jij weet wie je bent en waar je naar toe wilt. Dat je heus nee kan zeggen om tijd te nemen voor jezelf, je batterij laat opladen. Maar bovenal dat je niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken naar wat jou gelukkig maakt, maar thuiskomt in jezelf. Onbezorgder leeft, in het hier en nu & lekkerder in je vel. Je leert weer van jezelf te houden. Het programma helpt je om voor ownership en empowerment over je leven te kiezen én om dit te gaan ervaren. Jezelf leren kennen en daarmee krachtiger in het leven staan. Dus ik denk alles samengevat: Meer balans ervaart in jouw leven..


Jij bent diegene die dit kunt creëren voor jezelf. Wat jou overkomt heb je niet zelf in de hand, hoe jij erop reageert wel. Dan kun je de zwaarste stormen aan. Jij hebt de touwtjes in handen om je leven dieper, zinvoller en gelukkiger te maken. Ik leer jou de trucjes & jij leert meer te balanceren in jouw leven.

Je kan er nu voor kiezen om dit te gaan laten stromen, door nu de touwtjes van jouw leven in handen te nemen. Zorg ervoor dat je niet later denkt ‘had ik maar… in mezelf geïnvesteerd en meer uit het leven gehaald’ terwijl je NU de stap kan zetten om dit daadwerkelijk te gaan beleven. Als je wacht op een teken of de bevestiging van buitenaf dat je goed genoeg bent, dit is het, het is nu aan jou om in actie te komen. Start vandaag zodat je hier morgen van kan profiteren.

Als jij jezelf een fijner leven gunt, bereid bent om te veranderen én je daarvoor inzet, dan gaat dit programma jou meer geluk, rust, gezondheid (zowel mentaal als fysiek), liefde & dus alles samen, balans brengen.

WAAROM ZOU IK HET ONLINEPROGRAMMA VOLGEN?

Omdat het leven niet zo zwaar hoeft te zijn als je het nu misschien ervaart. Ikzelf heb een lange weg moeten afleggen om mij beter, goed, gelukkig te gaan voelen. En ik heb uit allerlei vlakken kennis opgehaald. Wat mijn leven van een 3 naar een 9 heeft gebracht. Deze kennis en ervaring heb ik in een blender gemixt, samengevat en ik wil niet liever dan dit doorgeven, op een laagdrempelig manier, alles in één.
We hebben ‘vroeger’ te weinig geleerd over onze mentale gezondheid & in huidige samenleving is de drempel voor de gezondheidszorg nog vrij hoog. Tegelijkertijd heb ik ervaren dat de taal van spiritualiteit vaak erg zweverig is of die van filosofie ingewikkeld, waardoor veel mensen daarom afhaken. Dat is zonde, omdat er zo ontzettend veel mooie en waardevolle lessen in verborgen liggen.
Door middel van online coaching wil ik veel mensen op een laagdrempelige, maar impactvolle manier kunnen introduceren aan belangrijke theorieën en lessen die het leven een stuk fijner kunnen maken.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA NIET BEDOELT?

Ben je specifiek op zoek naar hulp bij bijvoorbeeld een depressie of een burn-out? Dan raad ik je aan hier gericht professionele hulp voor te zoeken, het programma kan hier wel een mooie aanvulling op zijn.  Het programma is ook niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een ‘quick’ fix’. Juist het bouwen aan een gebalanceerde levensstijl die bij je past is een duurzame basis en mindset waar niet alleen de jij van vandaag, maar ook de jij van morgen van profiteert.

LEVERTIJD

Binnen 24 uur online. & Binnen 5 werkdagen ontvang jij jouw welkom- verrassingspakket!

KAN IK DE KOSTEN VERGOED KRIJGEN?

Het onlineprogramma wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Wel kun je (als je een eigen bedrijf hebt, of goedkeuring van je werkgever) een BTW-factuur ontvangen.

HOE VEEL TIJD KOST HET OM DIT PROGRAMMA TE VOLGEN?

Elke week behandel je één module (één thema). Het advies is dan ook om het ook echt bij één thema te laten en aan de slag te gaan met de oefeningen die je dan in die week behandeld. Het programma is een traject van 12 weken totaal. Zo veel mogelijk als dagelijks maak je even een momentje vrij, denk aan 30 minuten om of een deel van je module door te nemen of ruimte te maken voor de oefeningen.

WAT ALS IK NU NIET GENOEG GELD HEB?

Kan je op dit moment niet het gehele bedrag van het onlineprogramma betalen? Dan is er een mogelijkheid om in drie termijnen te betalen. Het pakket is daarom twee keer aangeboden. Eén daarvan om in drie termijnen te betalen. Het eerste termijn betaal je direct, de overige twee termijnen betaal je de daaropvolgende twee maanden. Maandelijks één termijn. Je ontvangt hiervan een factuur. Zo wordt het aanschaffen van de cursus nog laagdrempeliger voor jou.

WANNEER START EN EINDIGT HET PROGRAMMA?

Na aanschaf, ontvang jij binnen 24 uur een link met toegangscode. Wanneer je dit hebt ontvangen, kan jij direct van start. 12 weken na aanschaf van het programma, eindigt het traject.

WAT ALS MIJN VRAAG HIER NIET TUSSEN STAAT?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op. Mail jouw vraag naar info@lifestylebyjes.nl & ik beantwoord zo spoedig mogelijk jouw vraag.

WAT HEB IK NODIG OM HET ONLINEPROGRAMMA UIT TE KUNNEN VOEREN?

Een laptop of tablet met internet. Je gemotiveerde zelf en vertrouwen.

OP WAT VOOR MANIEREN KAN IK HET PROGRAMMA BETALEN?

Op wat voor manieren kan ik het programma betalen?

UITSCHRIJVEN MAILS

Enter the Answer to your Question here. Be thoughtful with your answer, write clearly, and consider adding examples. This can help your visitors get the help they need quickly and easily.

ANNULEREN

Enter the Answer to your Question here. Be thoughtful with your answer, write clearly, and consider adding examples. This can help your visitors get the help they need quickly and easily.

bottom of page