top of page
IMG_5572.jpg

Over ons

Hi lief mooi mens, wij zijn Jessica van Wulpen & Nathalie Rossel. Het gezicht achter het Balans centrum '..'.. Ik vertel je graag meer over ons en wat ... voor jou kan betekenen.

Onze visie

Zoals iedereen zijn eigen verhaal heeft, heb ik ook mijn verhaal, mijn reis. 

Hoe het begon:..

Sinds mijn kinderjaren ben ik hooggevoelig met een sterk gevoel voor intuïtie & energieën, een nieuwetijdskind. Ik voelde mij altijd al wel anders en wist zelf niet zo goed waardoor het kwam. Eigenlijk heb ik mijzelf hierdoor lang niet geaccepteerd. Zelfliefde en zelfacceptatie was ver te zoeken en ik was bang voor afwijzing. Hierdoor ging ik ver van mijn eigen persoonlijke identiteit en kern leven. Ik paste mij namelijk aan op de omgeving, anderen en de maatschappij. Ik was onzeker en voelde druk vanuit mijzelf om te doen wat ieder ander persoon ook deed om aan de normen van de maatschappij te voldoen. Hierdoor werd ik vaak geleefd en stond ik niet in mijn kracht om te leven vanuit mijn echte essentie van wie ik was.

 

Geleidelijk werd ik steeds onzekerder en nam angst toe. Evenals controle behoefte en piekeren. Ik kon weinig tot niet echt volledig ontspannen. Ik wist ergens dat ik niet op het pad stond waar ik naar toe wilde, maar toch bleef ik er op verder borduren en had Ik het gevoel dat ik vast zat.

Ik stak dat gevoel vaak op externe factoren.

 

Maar externe factoren waren het hele probleem niet.. Ik stond ver van mezelf vandaan en was disconnected met mijn kern. Mijn hoofd had het een hele lange tijd volledig overgenomen. Ik had het allemaal niet echt in de gaten.. Tot het hoog houden van de ballen steeds zwaarder werd.

Tot ik in een burn-out terecht kwam.

IMG_5579.jpg

'Mijn' burn-out heeft mij veel geleerd. Het heeft mij gedwongen om naar binnen te keren, te vertragen, stil te staan en allerlei lagen te pellen om contact te kunnen maken met mijn innerlijke kern. Dat heeft er voor gezorgd dat ik vanuit mijn volledige potentie opnieuw kon gaan leven en vanuit mijn kern krachtig leerde balanceren. Mijn burn- out heeft mij ontzettend veel belangrijke inzichten gegeven. En deze inzichten wil ik graag doorgeven. 

Burn-out

Wat kan Lifestyle by Jes. voor jou betekenen?

Niet iedereen hoeft een burn-out mee te maken om zijn of haar eigen balans beter te leren kennen, te ontdekken of te leren creëren. Mijn hele ervaring en ruime kennis leert dat balans op dieper gelegen lagen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel nodig is voor een vitaal, ontspannen en succesvol leven. 

 

Maar wat houd dat in en hoe kom je daar? 

 

Wanneer jouw kern in balans is, uit zich dat in jouw buiten wereld, dus in jouw leven. Om tot jouw kern te komen, pel je dus eigenlijk heel wat lagen. Je gaat uit je hoofd en in je lichaam. Balans op dieper gelegen lagen is een breed begrip waarin verschillende aspecten centraal staan. Denk aan: zelfkennis, zelfacceptatie, zelfliefde, bewustzijn, leren voelen, verbinden met jezelf, vertragen, verstillen, ontspannen, mindset vergroten, overtuigingen, blokkades, beschermingsmechanismes en patronen doorbreken, emoties leren doorvoelen, energetische huishouding & manifestatie, etc. 

 

Met als doel dat jij met je innerlijke kern gaat connecten en jezelf ontzettend goed gaat leren kennen op deze verschillende niveaus. Zodat je gaat groeien en helen om vanuit Je innerlijke balans. vitaal, ontspannen en succesvol kunt gaan leven. 

Diep van binnen weet jouw wijsheid al wat je nodig hebt. Kom terug in contact met je wijsheid, zodat jij weer uit je volledige potentie kan gaan leven.Dit kan alleen wanneer alle facetten in jouw kern in balans zijn. 

Lifestyle by Jes. biedt unieke en krachtige producten en diensten aan die jou helpen innerlijke balans creëren.

Over mij: Over
bottom of page