top of page
  • Foto van schrijverJessica

Aromatherapie

Aromatherapie wordt al eeuwenlang toegepast en krijgt steeds meer erkenning van de wetenschap en geneeskunde.


De aroma roller of -roll on heeft alles te maken met aromatherapie. Het is een roller gevuld met een melange van werkzame etherische oliën gemengd met een basisolie om het welzijn te bevorderen en ondersteuning te bieden bij ons welbevinden, zowel mentaal als lichamelijk. 🧘🏼‍♀️ Een voordeel van een roller is dat het direct klaar is voor gebruik die je eigenlijk overal mee naar toe kunt nemen.


De aroma roller werkt op twee niveaus. Je neemt de geur op via geurmoleculen in de neus en via de huid neem je de energie op van de etherische olie. Aromatherapie werkt hierdoor langer door dan dat je ruiken kan. Bepaalde etherische oliën hebben zelfs een helend karakter en kunnen curatief ingezet worden. De boodschap van de geurmoleculen wordt via de reukzenuwen direct naar het lymbisch systeem in de hersenen gestuurd waar onze emoties en herinneringen worden opgeslagen. Het inhaleren van aroma’s van etherische oliën heeft daarom een snel en intens en snel effect op ons.


Met etherische oliën in rollerflesjes is het makkelijk om etherische oliën gericht aan te brengen op een bepaald gedeelte van de huid. De aroma roller is al een lange poos in mijn leven. Vrijwel elke dag maak ik gebruik van de aroma roller. De ervaring die ik hiermee heb is zo ontzettend positief. Het heeft mij altijd ondersteund en geholpen. Door deze ervaringen werkt Lifestyle by Jes. daarom samen met een erkend aromatherapeut. Hieruit voort is de Inner Balance roller op de markt gekomen. 💕


𝗗𝗲 𝗜𝗻𝗻𝗲𝗿 𝗕𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗼𝗺𝗮 𝗿𝗼𝗹𝗹𝗲𝗿 bevat een harmoniserende rustige geur. Een mengsel van 100% natuurzuivere biologische etherische olie Ylang Ylang, Patchouli, Sandelhout en Geranium in een basis van jojobaolie of amandelolie.


De roller werkt kalmerend, harmoniserend en ontspannend. Je kunt het gebruiken bij slapeloosheid, stress, innerlijke onrust of opgejaagdheid, spanning en somberheid. Deze roller herstelt het innerlijk evenwicht en brengt de geest weer in balans.


Kon je de geur alvast maar ruiken. Het is een fijne roller om weer tot je innerlijke rust en balans te komen. ❤️🧘🏼‍♀️


Liefs, Jes. X

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page