top of page
  • Foto van schrijverJessica

De universele wetten

Door de eeuwen heen hebben leraren, filosofen en geleerden zich verdiept in de wetmatigheden die zich achter ons geestelijk leven bevinden. Deze wetmatigheden worden ook wel de universele wetten van het kosmisch bewustzijn genoemd. Omdat de universele wetten met elkaar verbonden zijn, vormen ze samen één geheel.



Door gebruik te maken van het samenspel van álle wetten, creëer je een verhoogd bewustzijn. Het bevorderd persoonlijke ontwikkeling en zet het veranderproces in gang om je doelen te bereiken. Hierbij gaat het over een verandering die je in je binnenwereld creëert en niet in de buitenwereld. Wanneer je je binnenwereld verandert, zal je buitenwereld automatisch mee veranderen. Op die manier nemen we zelf verantwoordelijkheid voor het leven. We creëren namelijk onze eigen werkelijkheid.


Ken jij de universele wetten al? Swipe voor een korte beschrijving van verschillende universele wetten en laat deze post vooral een mooie reminder voor je zijn: 𝘈𝘭𝘴 𝘫𝘦 𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘩𝘰𝘦 𝘥𝘦 𝘶𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘦𝘭𝘦 𝘸𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯, 𝘥𝘢𝘯 𝘬𝘶𝘯 𝘫𝘦 𝘻𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘦 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯. ❤️


Liefs, Jes. X

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page