top of page
  • Foto van schrijverJessica

Innerlijk kind

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2022

In iedereen zit een innerlijk kind dat liefde, acceptatie, troost en rust nodig heeft. โค๏ธ


๐—œ๐—ธ ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด.


Diepe geconditioneerde overtuigingen die onze identiteit van nu bepalen, ontstaan meestal in de kindertijd. Bij heling van het innerlijk kind reis je rechtstreeks naar de kern, waarbij je jezelf toegang geeft tot de gefragmenteerde delen van jezelf. Waarbij je de wortel van bijvoorbeeld angst, onzekerheden of zelf-saboterende neigingen kunt ontdekken. Dit gebeurt in een diepe laag van het onbewuste. Innerlijk kind werk helpt met name bij het opheffen van angst, blokkades en destructieve patronen. Het heeft eigenlijk alles te maken met liefdevol, zorgzaam en vol compassie zijn voor jezelf.

โ€‹

Zelf had ik veel over het innerlijk kind gelezen. Ik wist wat het was en was mij er bewust van. Maar om echt in contact te komen met en het helen van mijn innerlijk kind, was er meer nodig dan alleen inzichten op doen. Je raad het al, hiervoor moest ik echt de verbinding opzoeken met mijn innerlijk kind en alleen ikzelf kon dat.


Er zijn verschillende oefeningen om in contact te komen met het innerlijk kind. Echter was voor mij het omslagpunt een begeleide visualisatie meditatie. Sindsdien blijf ik makkelijk verbonden met haar en heeft het mij zoveel moois en vooral veel groei opgeleverd. Door actief aan de slag te zijn gegaan met innerlijk kind werk ben ik naar de kern van een grote blokkade gegaan. Sindsdien durf ik meer mijzelf te zijn, heb ik meer zelfvertrouwen ontwikkeld, bepaalde geconditioneerde overtuigingen zijn afgenomen, evenals angst. Mijn innerlijke criticus blijft klein en ik benader mezelf en situaties met meer compassie.


Mijn ervaring wil ik heel graag delen en gun ik ieder ander! Daarom heb ik een krachtige begeleide visualisatie meditatie opgenomen om in een liefdevolle verbinding te komen met je innerlijk kind.


Je kunt de meditatie helemaal ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ beluisteren. De meditatie vind je op mijn website.โค๏ธ


Liefs, Jes. X

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentรกrios


bottom of page