top of page
  • Foto van schrijverJessica

Selfcare is essentieel voor jouw vitaliteit en persoonlijke balansSelfcare betekent letterlijk: zorgen voor jezelf. Bij selfcare denken we niet alleen aan die quick fix moments, een gezichtsmasker of met een vriendin naar de wellness.


Selfcare gaat om gewoonten wat je kunt doen om goed voor jezelf te zorgen wat je op dagelijkse basis doet. Het begint bij de moed om je eigen tijd af te bakenen en ruimte te scheppen voor wat voor jou belangrijk is en waar jij behoefte aan hebt op elk vlak van mind, body of soul.


Onderzoek op welk vlak jij in je leven selfcare kunt gebruiken. Leer je eigenschappen en persoonlijke behoeftes kennen, zodat je je gewoonten en dus je levensstijl kunt aanpassen op jouw persoonlijke behoeftes. Leer de signalen van je lijf en mind kennen, zodat je hier naar kunt handelen en jezelf kunt geven wat je nodig hebt.


Stel jezelf regelmatig eens de vraag:

⊹ Hoe voel ik mij?

⊹ Waardoor voel ik mij zo?

⊹ In hoeverre voel ik mij in balans?

⊹ Waar heb ik behoefte aan?

⊹ Waar heeft mijn lichaam en/ of mind behoefte aan?

⊹ Wat kan ik doen om voor mezelf te zorgen?


& handel hier naar. Door jezelf dagelijks deze vragen te stellen, kun jij zorgen dat jij beter signaleert en handelt, dat selfcare een gewoonte wordt, wat leidt tot een gebalanceerd leven!


𝗦𝗼 𝗹𝗲𝘁'𝘀 𝗮𝗹𝗹 𝘁𝗮𝗸𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗼𝗳 𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝗹𝘃𝗲𝘀! ❤️

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page